top of page

RYGSMERTER

Annemette Z. Madsen. Leon blev et stort vendepunkt for både jeg selv og min ældste datter Simone. Jeg har døjet med ondt i ryggen siden 2011 og jeg har været meget begrænset i at lave noget. Min ryg er slidt i lænden. Min ryg kan ikke holde til noget fysisk hårdt eller belastende mere, men takket være Leons hjælp har jeg fået det meget bedre. Leon har hjulpet med at fjerne smerter i nakken, skuldrene og ryggen. Det viste sig at det var min kæbe der var så spændt at det gav en masse problemer. Fra ar kunne gå ture på max ½ time kan jeg uden problemer går turen på 1 time nu. Leon har lavet såler til mine sko, da jeg er platfodet, det har medvirket til at det også er bedre i ryggen. Leon har også hjulpet mig med det psykiske der drillede fra min barndom og stress, så jeg har fået troen på mig selv tilbage. Det har givet mig en enorm stor indvendig ro, som også har indflydelse på hverdagen. . Jeg vil til hver en tid anbefale folk at tage kontakt til Leon, hvis det skulle være noget der driller dem.

 

KORT BEN

Anne Marie Jensen. I februar måned 2009, var jeg på messe og fik interesse for Leon Hansens stand - og budskabet "lev på en vis måde" Der var rift om pladserne og efter en del venten var det min tur........ Jeg havde i 6 år haft to cm's forhøjelse af mit fodtøj på mit venstre ben. Mit problem var startet efter jeg var begyndt at løbe. Ved konsultation hos egen læge blev det konstateret at mine smerter stammede fra en skævhed. For at være sikker på skævheden blev jeg henvist til speciallæge, der via water-pas-måling kunne konstatere at jeg var to cm. For kort på mit venstre ben. Jeg fik ud fra dette bevilliget to cm's forhøjelse af mit venstre fodtøj, som var betalt af det offentlige. Tilbage til Messen og standen med Leon Hansen........ Jeg forklarede Leon min historie, fortalte at jeg indimellem havde ondt i mit venstre forled - især ved trappegang - og en del sene knuder på venstre vrist og ankel. Leon kiggede lidt på mig og kunne også konstatere en skævhed i min holdning - gjorde mig opmærksom på, at jeg nok ikke ville kunne gå i mit forhøjede fodtøj, hvis han gav mig behandling. Jeg modtog behandling, i form af øre akupunktur, for diverse dårligdomme - herunder selvfølgelig min skævhed.Leon fortalte at jeg formentlig skulle have flere behandlinger - jeg skulle bare ringe for aftaler, for den videre behandlinger. Jeg gik hjem fra Messen på strømpefødder...... Hjemme fandt jeg mit gamle uforhøjede fodtøj frem.......og ventede - og ventede.....ventede på at min skævhed skulle opstå igen...... I slutningen af april måned bestemte jeg mig for at konsultere Leon igen - jeg var godt nok ikke skæv mere... - havde ikke ondt mere.... - mine sene knuder er aftagne..... Men jeg valgte alligevel at blive behandlet nogle flere gange om ikke andet så forebyggende. Så samlet set, skyldte jeg Leon, at dele den nye viden med ham - og med andre, der også er interesseret i et smertefrit liv.

 

GLUTEN ALLERGI

Asta Nielsen henvendte sig med gluten allergi og havde en medicinsk diagnose.Symptomer som mavesmerter, inflammationer og en klar følelse af at få det rigtig dårligt når hun spiste brød. d. 28. August - 2015 fik Asta hypnosebehandling og herunder er hvad hun skriver: - Hej Leon! Siden min behandling for snart to uger siden, har min mave haft det fantastisk!Jeg kan spise lige hvad jeg har lyst og har det også meget bedre med mig selv når jeg har spist noget som før har gjort mig utryg. Min trang til brød er også blevet mindre, men kan sagtens spise det uden der sker noget! jeg er rigtig glad for resultatet og glæder mig til at spise alle mine livretter igen!Venlig Hilsen Asta Bang

 

SCHLEROSE
Anne Jensen. Jeg fik diagnosen Sclerose i juni-måned og blev meget chokeret over diagnosen. Det resulterede i, at jeg fik angst og har været sygemeldt fra mit job i et halvt år og kunne ikke lide at være alene hjemme sammen med min søn på 3 år og havde også problemer med at være i socialt forum med mennesker, selvom jeg kender menneskerne. Jeg havde det bedst sammen med min familie. Jeg kontaktede lægen for at høre om, der ikke kunne gøres noget ved min angst og jeg fik nogle beroligende piller, men det havde en god virkning det første stykke tid. Jeg søgte inde på internettet, hvilke muligheder jeg havde få at få bugt med min angst. Efter den første behandling ho Leon kunne jeg mærke en markant forskel og kunne foretage mig flere ting især på det sociale plan. Efter at jeg nu har fået 8 behandlinger er jeg kommet tilbage til mit gamle jeg og er begyndt at arbejde igen. Jeg synes selv, at jeg er blevet mere positiv og kan overskue flere ting i hverdagen end jeg kunne for et halvt år siden. Jeg er meget glad for, at Leon kunne hjælpe mig af med min angst og kan varmt anbefale at prøve Klinikken Levvis, hvis du har problemer feks. med angst.

 

TICS

Adam Haagen. Jeg har siden barndommen lidt af tics, som lægerne mente skyldtes tourettes syndrom. Ticsene bliver være i perioder. Ticsene består af kraftige blink med øjnene og pust gennem næsen. Og over en periode blev de være og være, jeg søgte på nettet omkring hypnose mod tics, og fandt frem til Leon. Til første behandling spurgte Leon om jeg havde ondt i lænden, og det har jeg haft altid siden en bil ulykke. Leon havde set da jeg trådte ind af døren at jeg var en smule skæv i kroppen. Og da han ville give akupunktur mod ticsene, kunne han mærke at jeg havde ondt i lænden. Efter første behandling med nåle var mine ryg smerter helt væk. Og efter 3 behandlinger er mine tics også begyndt at blive mindre og mindre, og ryggen har det fantastisk.mvh. Adam Haagen

 

ANGST

Amalie Byskov. Hej Leon! Tusind tak for sidst. Det var en enormt givende og formentlig afgørende begivenhed i mit liv. Jeg har siden min hypnose oplevet en markant forbedring i min livskvalitet. Jeg har ikke haft nogen anfald siden. Jeg har oplevet nogle enkelte optræk i forbindelse med konflikter, men ellers har jeg haft det rigtig godt. Der hersker en helt ny ro over mit sind og min krop. Selv smerterne i benene synes at være forsvundet. Jeg har booket en ny tid, så jeg vil i den næste uges tid mærke, om det bliver nødvendigt.Jeg vil benytte denne lejlighed til at takke dig for at ændre mit liv til det bedre! Du har formået at gøre ting for mig, som jeg egentlig for længst havde mistet håbet på kunne lade sig gøre. Jeg er ovenud lykkelig og lettet over at være kommet hertil, og for det skylder jeg dig tak. Knus fra Amalie

 

OCD

Anders Ravn. Jeg har haft OCD siden jeg var omkring 12-13 år. Det har været rigtigt hårdt, og det styrede til sidst hele min hverdag. Der gik ikke et minut uden jeg tænkte på det. Jeg var bange for bakterier og vaskede hænder hele tiden, jeg opfandt systemer omkring tal, så jeg for eksempel skulle vippe med et glas otte gange, tage fat i døre og vippe dem, så jeg kunne se dem fra begge sider otte gange eller skrive internetadresser to gange. Jeg var bange for, at der skulle ske nogle ubehagelige ting med mig eller mine nærmeste, og selv om det ikke giver mening, tænkte jeg, at jeg kunne kontrollere det, hvis jeg udførte mine tvangshandlinger, fortæller Anders, som meget tidligt i forløbet fik konstateret OCD hos en læge. Lægen videresendte mig til en børnepsykiatrisk afdeling, hvor jeg gik i et behandlings forløb. Det hjalp noget på min bakterieskræk, men resten af tvangstankerne og handlingerne var der stadig. Min mor fandt så frem til Leon Dam Hansen og hans klinik, og efter den første behandling hos ham havde jeg det lidt bedre. Men det var først efter 6-7 behandlinger, at der endelig kom skred i det... Hvor jeg kunne lade helt være med at lave mine tvangshandlinger. Siden har jeg fået ialt 12 behandlinger og det er hele tiden blevet bedre. 

 

RYGSMERTER

Anette Paetau. Jeg gik fra at have kronisk ondt i ryggen, og et tilbud om operation som ville kræve 3 mdr. Indlæggelse, til kun at være lettere irriteret og øm en gang imellem efter at have besøgt Leon nogle få gange. Desuden gik jeg fra at have menstruation 2-3 gange om året, til regelmæssig menstuation.Så lærte jeg med en nål i øret at kende forskel på højre og venstre. Noget jeg ikke havde kunnet i de 38 år jeg havde levet indtil da. Og det sjove var at jeg ikke havde sagt til Leon, at jeg havde det problem. Det kunne han bare se... Jeg har også brugt Leon til at hjælpe min datter efter hun knap 2 år gammel havde fået en hjernerystelse. Og at se hvordan hun reagerede på behandlingen, det er nok det tætteste på et mirakel jeg har set.

 

RYGSMERTER

Bent Hansen. Opsøger klinikken med kraftig kronisk svimmelhed og tinnitus. Svimmelheden har været der i cirka 5-6 år og tinnitusen kom da Bent var soldat for ca. 60 år siden. Bent fortæller at tinnitus lyden ikke har været væk i sammenlagt 2 minutter i de sidste 60 år. Resultat: Efter første behandling fortæller Bent at han har en fornemmelse af at tinnitusen virker mere "susende" i lyden end før. Da Bent kommer ca. 15 dage sennere til ny komsultation, fortæller han at hans tinnitus er blevet meget mindre og lyden har været helt væk i 2-3 dage. Efter 2 behandling fortæller bent at lige nu er lyden væk igen men han er stadig lidt svimmel. Bent Siger: Kan det virkelig være rigtigt? Jeg har gået til akupunktur over flere gange gennem tiden og har fået ca. 24 behandlinger, uden resultat, Tak!

 

LÆNDESMERTER

Hanne Bentson. Jeg blev anbefalet LevVis af en kollega, hvis mand var blevet hjulpen.Det tog noget tid inden jeg fik bukket en tid, min skeptisk var rimelig udtalt, da jeg har prøvet mange alternative metoder, uden resultat.Mit problem var lændesmerter, som jeg har haft i mange år, men som blev mere og mere tiltagende, De sidste 5 år har været præget af konstant smerter, med manglende nattesøvn, da jeg ikke kunne ligge ned mere end ca 3 til 4 timer af gangen, har ofte siddet og sovet i en lænestol, jeg, klaret mig igennem på arbejdsmarkedet med, alt for meget medicin (reseptpliktig) + alt det løse. Uden dog at være smertefri.

Jeg måtte altid tage medicin forebyggende hvis jeg skulle noget, f.eks i byen eller på arbejde.Hele mit liv handlede kort sagt om at have ondt, med alt hvad det indebar af afsavn fysiksk psykisk og socialt.Efter 5 behandlinger er jeg nu smertefri. Jeg kan hoppe, løbe, danse, Jeg kan nu ligge både på ryggen eller maven når jeg skal sove, hvilket jeg betragter som vild luksus. Jeg kan passe min have, støvsuge, eller tage mig en cykkeltur. Kort sagt jeg har fået et nyt liv med masser livskvalitet, og føler min krop er 20 år yngre.

 

HØJDESKRÆK

Heidi Krogh. Jeg besøgte Klinikken LevVis i foråret 2013 og har været i hypnose for højdeskræk og stor trang til chokolade. Jeg fik hjertebanken, gele i knæene og våde hænder når jeg skulle over en bro eller op af trapper, ja bare det at stå på en stige, højere oppe end 2 trin, gav mig problemer.Med bare én hypnose behandling hos Leon, oplever jeg nu ingen af disse gener mere. Det er rigtig dejligt... Jeg er positiv forundret over, at jeg ikke er bange mere. Min store trang til chokolade, er også væk efter, altsammen med bare med den ene hypnose behandling.

 

HOVEDPINE
Hanne Jørgensen. Hej Leon. Jeg har haft hovedpine siden 1998, efter et trafikuheld. Jeg har prøvet meget men først da jeg kom hos Levvis i år er jeg fri for min hovedpine som jeg elles har haft hver eneste dag siden 1998. Det er fantastisk at vågne op uden hovedpine. Jeg kan kun varmt anbefal andre om at kontakte Levvis.

 

LUNGE PROBLEMER

Hanne Gammelgaard. Pistolskytten der blev danmarksmester 3. april 2008 Hanne starter et behandlings forløb på klinikken LevVis og fortæller ved et af hendes besøg, at hun er pistolskytte. Det viser sig dog at hun gennem flere år har været placeret som mellem de 10 bedste skytter i Danmark! Hun har også af et meget dårlig velvære og klager og nedsat lungefunktion, svimmelhed, nakke og ryg og kraftig uro i benene. Hun fortæller at hun siden 2003 er behandlet med SERITIE (Medicin mod luftvejslidelser)

I 2003 blev hendes lungekapacitet målt til ca. 62 %. Efter 4 års medicinsk behandling, viste en ny belastningsprøve, 76 % lungekapacitet.

1) Ved første behandling behandler jeg Hanne for alle hendes spændinger i nakke og ryg. Dette medfører en kraftig positiv reaktion. Lene føler sig helt fri for smerter og spændinger! 14 dage efter. Hanne fortæller, glædesstrålende at hun i perioden, efter første behandling, har deltaget i skydetræning og har skudt 10 point højere end hun nogen sinde før har gjort. Årsagen var selvfølgelig en forbedret ro i nakke og skuldre!

Hanne er blevet behandlet ca.12 gange på klinikken og fortæller:- Jeg har fået en meget bedre almen tilstand. Jeg kan gøre rent i mit store hus, uden at få ondt i ryggen. Jeg er ikke længere svimmel og mit evige uro i benene er nu endelig væk! Jeg har i øvrigt aldrig ondt i ryggen mere! Jeg har ikke taget medicin siden i sommer. Ved sidste lunge belastnings prøve, var min lunge kapacitet, 84%... HURRA!

Hanne slutter: Så blev jeg også lige Danmarks mester i pistolskydning!

 

SKULDER SMERTER

Gundhild Andersen. Jeg hørte om Leon og hans behandling fra min mand, der bestilte en tid til mig, han syntes jeg skulle forsøge at komme af med mine skuldergener. Jeg syntes ikke selv jeg fejlede noget, jeg troede det stammede fra mit arbejde, at jeg sad forkert ved min computer.

Ved første undersøgelse fik jeg at vide at jeg var helt skæv i den ene side af kroppen, at den anden side kompenserede for det ved at trække mig skæv. Jeg fik at vide at det kunne stamme fra et forkert bid. Jeg måtte da også indrømme at jeg i de senere år havde fået ondt i venstre skulder, hofte, knæ og helt ned i min storetå. Jeg fik akupunkturnåle i ørerne og blev anbefalet at besøge en tandlæge der har specialiseret sig i musklerne i ansigtet og kan vurdere om biddet er forkert. Tænk at ved at se lidt på mig kunne han se hvad 10 års tandlægebesøg ikke har kunnet se. Jeg fik en massiv bedring af mine skuldersmerter efter første behandling. Jeg konsulterede tandlægen der fandt ud af at jeg ikke tyggede med venstre side, da tænderne i højre side var alt for høje, der blev slebet af tænderne til de var i niveau med den anden side, især en porselænskrone var alt for høj. Denne krone er ca 10 år gammel og når jeg tænker tilbage, er det vel den tid jeg har haft generne i knæ og skulder. Inden jeg gik derfra så jeg hvor skæv jeg var, jeg var helt lige inden jeg gik i seng om aftenen. Det var helt utroligt.

Jeg har fået 5 behandlinger hos Leon og 1 hos tandlægen, jeg har ikke haft ondt nogen steder siden mit bid blev reguleret, jeg skal kun gå med et indlæg i skoen for at vende min krop til den nye rette position.

 

HOVEDPINE

Lou Gross.Jeg har altid lidt af en voldsom hovedpine, især om morgenen og om aftenen, som har gjort det svært for mig at kunne følge skolen og et normalt ungdomsliv med fester og andre sociale aktiviteter. Igennem mange år har mine forældre og jeg prøvet at finde grunden til hovedpinen, og at slippe af med den. Jeg har både været til læge, kraniesekral terapi, Alexander terapi, neurolog og fysioterapeut men ingen af de forskellige behandlinger har virket.På en sundhedsmesse i Århus mødte jeg Leon og fik en hurtig prøvebehandling, og jeg kunne straks mærke forskel. Et par dage efter jeg kom hjem fra sundhedsmessen ringede jeg og bestilte tid til en fuld behandling. Jeg fik ialt 4 behandlinger, og min hovedpine er blevet markant bedre. Det har gjort at jeg er i stand til at følge skolen, og jeg syntes at jeg er blevet gladere og har fået mere overskud.Hilsen Lou Brockdorff

 

TENNIS ALBUE

Lise Elevsen. Klager over en tennis albue. Under konsultationen bemærker jeg at Lises højre øje hænger en smule, hvorfor jeg spørger hvad der er sket med hendes øje. Lise fortæller at hun i 1992 blev opereret for en godartet svulst i højre hjernehalvdel. Oprationen var vellykket men, men ca. 7 måneder senere kom svulsten tilbage. Kraniet blev atter åbnet og en ny svulst blev fjernet. Ca. 1 år senere var der så igen en ny svulst i samme side. Denne gang turde hospitalet ikke fjerne knuden kirurgisk pga. af faren for skade på hjernen. Vejle sygehus anbefaler en speciel strålebehandling, som amerikanske læger har haft gode resultater med.

Behandlingen vil foregå med 15 strålebehandlinger oppefra gennem højre øje og 15 strålebehandlinger nedefra gennem kæbeleddet. Denne behandling medfører døvhed og blindhed i højre side men alternativet var at patienten ville dø ved en evt. fejl operativt. Efterfølgede skulle Lise så 30 dage i tryk kammer (Et glaskammer med ca. 2,5 atmosfæres tryk) for at stabiliserer kæbeleds musklen. Som sagt blev Lise døv på højre øre og blind på højre øje. Som lovet er knuden i hjerne d.d. Februar 2006, aldrig kommet igen! Resultat: Midt i første behandling på klinikken fortæller Lise at hun pludselig kan se med højre øje!!! Hun råber. Citat " Hvad har du gjort!" Jeg svarer at jeg jo må indrømme, at jeg ikke rigtig kan fortælle hvad jeg har gjort, men et eller andet der har været kortsluttet informationsmæssigt, virker altså igen! Lise går chokeret og glad hjem.

1 time senere ringer Lise på klinikken og taler med Jonna (min klinikassistent). Lise fortæller at da hun kommer hjem har hun været så chokeret over hendes tilbagevendende syn har hun ikke før hun var hjemme havde bemærket at hørelsen på højre øre også var kommet tilbage! Der er nu gået ca. 3 måneder og Lises syn og hørelse bliver bedre og bedre.

 

KOLIK

Malthe. Malte er 2 år, og sover ikke om natten. Vågner 4 gange hver nat med mave smerter! Ved første konsultation oplever jeg Malthe med meget lys hud, nærmest gennemsigtig med let marmorering.Konklusion.: Intolleranse for proteiner i komælk.Familien anbefales total stop af alt mæk, ost etc. Der suppleres med tilskud som kalk og nedsat forbrug af Monosakerid sukker hvilket medfører bedre kalkoptagelse!Akupunktør.. leon D. Hansen23.

Oktober 2007 Resultat: Malthe har sover igennem siden 1´konsultationForældre og børnehave siger Malthe fuldstændig er forandret... HURRA!! Ambulant 7.December 2005 Kl. 13:00 Pædiatrisk ambulatorium Forkortet JournalNeurolog: Lars Krift Diagnose: Torticollis ( Torticollis kan beskrives som en 'tvangsmæssig hoveddrejning', der medfører, at hovedet drejer eller hælder f. eks. mod den ene skulder, trækkes bagover, til siden eller forover. Nogle patienter oplever tillige rysten af hovedet og smertefulde spændinger i nakken. Patienten kan ikke selv få hovedet på plads.Mange er meget generet af hovedets stilling, man føler sig "underlig" og holder sig væk fra samvær med andre mennesker. Torticollis betyder tvangsdrejet hals.) 4 ¼ mdr. gammel dreng henvises via rammaftale til fysioterapi i forbindelse hermed til ambulant kontrol. Ved undersøgelsen medvirker begge forældre samt børnefysioterapeut. 7.December 2005 Akutuelt Forældrene har tidligt oplevet barnet som meget uroligt, har tolket det som kolik. Har fulgt diverse råd, og har bla. Gået til zoneterapeut samt kiropraktor. Henvist til neurolog Lars Krift i oktober mdr. Der finder Torticollis og asymmetri af kraniet, hvorfor der henvises til fysioterapi via rammeaftale. Forældrene oplever at drengen nu er op til 10-20 gange daglig pludselig farer sammen, bliver grædende, lettere panisk og virker svær utilpas. Kan trøstes over længere tid.

Fysioterapeuten der har har barnet i behandling få gange, oplever ligeledes at barnet i forbindelse med manipulation af torticollis bliver voldsomt grædende og det stortset er umuligt at gennemføre behandlingen. Konklusion Umiddelbart barn med tydelig torticollos, men desuden virker som om der er en smerteproblematik omkring venstre skulder. Aftaler fortsat fysioterapi og varmtvandsbassin. Desuden gives systematisk smertestillende medicin i form af Panodil 75mg x 4 med henblik på om det reelt drejer sig om smerteproblematik. 2. Januar 2006Familien har forsøgt igennem 3 døgn, som aftalt at give smertestillende Panodil, og har oplevet Malte som nærmest høj, Han var meget glad og veltilpas. Ingen af de anførte anfald og familien har nærmest indtryk af at drengen var speedet. Således må der være tale om noget smerteudløst. 4. Januar 2006 Malthe har været i bassin med hjælp fra 2 fysioterapeuter.

Det bemærkes atfra fysioterapeuten at Malthe virker stiv især i flektion (bøjning) Det er er ikke muligt af afgøre om det skyltes Underekstremiterne, hofter eller aft. Rygsøjlen Det bemærkes at Malthe fortsat har tendens til at ligge med optrukket venstre skulder. Umiddelbart virker venstre skulder/overarn mindre end højre. Plan Fortsat bassin træning Vil gennem røntgendiagnostik kan laves en udredning af skulder og rygsøjle på mistanke om evt. Ostemyolit (Akut osteomyelit: 85 % hos børn, drenge 3 gange hyppigere end piger. Skyldes overvejende hæmatogen spredning fra andet infektionsfokus e.g. pharyngit. Hos børn hyppigst lokaliseret til de lange rørknoglers metafyse, formentlig p.g.a. det særlige vaskulære arrangement her. Sjældent gennembrud til epifysen, men det kan ses hos helt små børn (1-2 år). 9. Januar 2006 Har diskuteret barnet med kolleger samt overlæge Lene Kistberg fra Rtg. Afd. Aftale MR scanning i fuldbedøvelse. Med henblik på Osteomyolit/diskit, alternativ tumor. Forældre kontaktes vedr planen. Desuden aftales blodprøvetagning. 20. Januar 2006 I forbindelse med MR scanning fund af atelektase (Atelektase. Sammenklapning af lungevæv. Skyldes tryk fra f.eks. væske, luft eller kræftvæv. .) Der der ikke klinisk har været symptomer herfor, menes om det kan være en midlertidig atelektase i forbindelse med narkosen.

 

EKSEM

Line Jeppson. Jeg er en pige på 28 år. Jeg har gennem en del år haft periodevis -men altid tilbagevendende problemer med røde og tørre udslæt på min ryg og røde knopper bag på overarmene. Især ryggen har forårsaget en del kløe og irritation. Det er især blusset op efter at have været i bad. De sidste 2 år er det blevet værre og værre. Så fra at rødmen forsvandt i løbet af dagen, blev det til at det hele tiden kunne ses konstant og kunne klø i løbet af dagen.

Jeg har kunnet holde kløen lidt på afstand ved at afslutte badet med koldt vand, samt øjeblikkelig påsmøring af fugtighedscreme efterfølgende. Desuden har sol og solarium været med til at kunne holde det nede. I foråret 2010 var det ved at være så generende at jeg besluttede mig for at der skulle gøres noget. Jeg havde mødt Leon da han afholdt et foredrag på mit arbejde for nogle år siden, og efterfølgende har min kæreste besøgt hans klinik gentagende gange. Derfor blev beslutningen at akupunktur skulle gives en chance frem for medicin til at afhjælpe symptomer.

Jeg kontaktede Leon og påbegyndte hermed min behandling. Dette indebar at jeg skulle holde mig fra alle former for mælkeprodukter, samtidig med at jeg blev behandlet med øre-akupunktur. Jeg fik 5 behandlinger, hvor de 3 første var med en uges mellemrum og derefter 14 dage mellem de sidste. Allerede efter 3 uger kunne jeg mærke og se at min hud var blevet meget pænere og kløen var kraftigt reduceret. Efter endt behandling er min hud er blevet meget pænere. Det klør ikke mere. Jeg har fået at vide at jeg skal fortsætte med at holde mig fra mælkeprodukter, og at jeg på den måde kan holde problemerne med huden væk. Efterfølgende har jeg forsøgt et par gange med mælkeprodukter men det har resulteret i lidt tilbageslag. Nu er huden fin igen efter at jeg har holdt mig fra mælkeprodukter.

 

ØMME BRYSTER

Kristina Damgaard. Mødet med Leon blev et vendepunkt. Jeg havde i flere år haft problemer med hormon balancen, som blandt andet medførte meget store og ømme bryster. Lægerne/gynækologerne betegnede det som begyndende overgangsalder og tilbød blot flere hormoner uden resultat. Da jeg mærkede, det ikke var den rigtige løsning, opsøgte jeg Leon, som på få minutter kunne pege på det egentlige problem, ”mælke allergi”

Allerede efter 2 uger uden mælkeprodukter og med akupunktur var ømheden i mine bryster fortaget, og min krop vendte hurtig tilbage til normal tilstand. Jeg er Leon dybt taknemlig!

Kristina Damgaard EP Terapeut & Coach.

 

ALLERGI

Leila Laursen. Ringer til klinikken pga. af allergi har efterhånden lidt af dette i 1 år, ydermere er der opstået herbes virus i munden det sidste halve år.Resultat: Ved første konsutation viser Leila intollerance overfor mælk og hvedemel, hun behandles med kostvejledning og akupunktur. Efter 3 behandlinger er Leila fuldstændig rask. Leila siger: Tusinde tak! for hjælpen, når du besøger København næste gang, skal du lige ringe, så vil jeg gerne havde et eftersyn så det ikke kommer igen!

 

DISCUSPROLAPS

Lars Michaell Jensen.Efter 4 års daglig smertelige kamp efter en diskusprolaps - og gentagende forsøg på hjælp fra den etablerede lægeverden. Nægtede dog operation, fik tilbud om dette 2 gange. På opfordring fra min far, besøgte jeg Leon - Jeg var villig til alt for at slippe for denne smerte. Leon fortæller at mit bid er skævt, og dette havde forplantede sig efter 20-30 år ned i mine skuldre og videre ned i ryggen. Jeg fik en henvisning til en tandlæge … jeg får tilslebet mit bid i højre side og dette har ændret alt !! Allerede efter første besøg hos Leon havde jeg en stor virkning, 10 dage total uden smerte. Jeg passede selvfølgelig på i starten. Har været et par dage her og der med smerter, men intet i forhold til smerten jeg havde før denne behandling. Men i dag efter 4 måneder, er jeg helt uden smerter, tager intet medicin … jeg cykler dagligt, løber korte ture og går længere ture… holder mig lidt tilbage fra boldspil … endnu !! Jeg har endda opfordret min egen læge at besøge Leon, da han selv lider af en diskusprolaps !

 

BESVÆRET VEJRTRÆKNING

Kurt Larsen. Har invaliderende vejrtrækningsproblemer, som invaliderer ham. Efter 3 behandlinger er Kurt rask.

 

TOURETTE / AKNE

Linda Jondottir Vang. Siden jeg var helt lille har jeg lidt af tourette syndrom og acne. jeg har været igennem alle

mulige behandlinger med fysioterapeut og medicin, og håbede på at mine tics og acne

ville forsvinde - men INTET virkede.

- Hej Leon, og tak for hjælpen. Du har de sidste 3 måneder hjulpet mig med hypnose og kostændring, og til tider nåle i ørene. De første 2-3 gange mærkede jeg en lille ændring på mine ticks. Efter 6 behandling, var der virkelig fremgang. nu var der pludselig mere pause i mine tick attack, end der var ticks, og ticksene var blevet mindre. Min akne blev mindre efter ca. 4-6 uger, uden mælkeprodukter, og nu efter 3 mdr. uden mælke ting, er huden bare så fin.

Jeg fik ialt 12 behandlinger hos Leon, og kan varmt anbefale hans behandlinger. " Du er bare så go´"

Mvh. Venlig Hilsen Linda :-)

 

HJERNESVULST

Tove Nielsen. Opsøger klinikken og fortæller ved første

behandling at hun for 25 år siden blev opereret for en godartet svulst i venstre hjernehalvdel og

operationen medførte et følelesløs højre ben og fod. Resultat: Ved første behandling behandles

Tove med øreakupunktur og rettes posturologisk. Efter 20 minutter på klinikken rejser Tove sig og jubler

" Jeg kan mærke mit ben! Tove Siger: Det er fuldstændig vildt jeg har

ikke haft den fornemmelse i mit ben i over 20 år!!!

 

DÅRLIG INDLÆRING

Thomas Ehlers. Thomas er 16 år og har mange indlæringsproblemer i skolen - bla. har han læst langsomt og svært ved at konsentrere sig om at læse i længere tid af gangen.Derudover har Thomas altid haft svært ved at gribe en bold og svær ved at "gå på line" holde balancen. Thomas har altid lidt a køresyge og døjet meget med bumser de sidste år. I marts måned blev han undersøgt af en optiker for sammensyns problemer og havde åbenlyse sammensyns problemer. Vi faldt tilfældigvis over LevVis på nettet og syntes det lød rigtig spændende!

Allerede efter første behandling skete der noget helt vildt! Da vi kom hjem fra klinikken skulle vi simpelthen prøve om behandlingen havde hjulpet. Så vi begyndte at kaste bolde for at se om han, nu kunne gribe- og det KUNNE han! Bare 2 dage tidligere havde vi også forsøgt og der kunne han ikke. Vi kastede bolde i en time og han greb faktisk alt! Endvidere kunne han pludselig gå på vores balance bom helt uden problemer! Efterfølgende har Thomas følt et meget bedre velvære, mere frisk og mere klare øjne! Nærmest som om han var "vågnet" op! Nu har Thomas fået 4 behandlinger hos LevVis som har rådgivet med kostomlægning og næsten alle Thomas´ bumser er væk! Vi syntes det er fantastisk så nu går hele familen hos LevVis for at blive vores små skavanker kvit!

 

LIVSGLÆDE VÆK
Theis Christensen. Jeg blev for 9 år siden, mere og mere træt og uoplagt. Jeg mistede lysten til ting, og hverdagen blev tung at komme igennem. Jeg har prøvet forskelige behandlinger, men der var ikke noget, der rigtig hjalp ordenligt. Jeg gav så Leon en chance, og i løbet af 4 behandlinger med hypnose, fandt jeg mig selv tilbage igen. Min lyst til livet, betydeligt mere overskud, og især min kreative kundskaber, har fået lov til at komme til overfalden. Jeg kan kun anbefale Leon, da han har hjulpet mig, til at kunne nyde og leve livet igen...Mange tak:)

 

ADHD

Simon Frank. 10 år og går i 4. klasse. Han er dårlig til matematik, og hans koncentrationsevne har aldrig været god. Han er altid blevet beskyldt for at have AD/DH, uden at PPR har villet gå ind og stille en egentlig diagnose. "Han er bare dreng med stort D" har vi altid fået at vide. Vi havde hørt om Leon igennem en af drengene fra Simons fodboldhold, og som forældre var vi villige til at prøve alt, så Simon kunne trives i skolen og i matematiktimerne. Simon har fået både hypnose og akupunktur over en periode på tre måneder. Leon så lynhurtigt, at Simon havde haft mellemørebetændelse som lille, og sagde at vi skulle droppe "koens patter" -altså ingen mælk m.m. - Vi har i dag en helt anden dreng, som er meget mere i balance, både med sig selv og i skolen. Han går ufortrødent til sine matematiklektier og har fundet mere glæde ved det generelle skolearbejde. De ting, som før hen fik ham op i det røde felt, trækker han bare på skuldrene af, og er en glad og harmonisk dreng.Vi vil bibeholde kontakten til Leon, så han kan hjælpe os igennem med sin professionalisme og åbne arme. Leon skal have stor ros for, at han har fået Simon til at føle sig tryk, når vi er til behandlinger.

 

ANGST

Susanne Iversen.34år ringer til klinikken fordi hun lider af angst. Hun magter og tør ikke at forlade hjemmet, kun til de steder hun aller vigtigst har brug for, Forældrene bor i Jylland og dem har hun ikke besøgt i 3 år. Resultat: Ved første besøg hos Susanne (Susanne kunne af ovennævnte grunde ikke besøge klinikken) konstaterer jeg nogle kraftige øjenudfald, som resulterer i fejlinformative signaler til hjernen. Øjenmuskulaturen behandles, og alle Posturale lidelser, og der aftales ny tid 1 måned senere. Efter 3 uger henvender Susanne sig til klinikken for at aftale besøg, på det oprindelige sted der behandles og siger, Citat. Nu skal du høre... Jeg har været i Jylland i Week-Enden..." Siden er Susanne blevet behandlet 3 gange. Susanne siger: Tusinde tusinde tak! jeg kan ikke sige at min angst for transport er helt væk, men nu syntes jeg at det er til at styre.!

 

KØRESYGEPia Benche. Lider af meget kraftig køresyge. Det er så kraftig at bare ganske kort tid i en bil, bådepå forsæde og bagsæde, giver Pia kvalm og efterfølgende opkast. Resultat: Ved første konsultation, finder jeg en kraftig spænding ved Pia´s ene øje. Denne spænding medfører en fejlopfattelse i det autonome nervesystem

og jeg mistænker dette som årsagen. Jeg behandler nu musklen med lazerlys, som Pia ikke mærker. Pia´s mor ringer næstedag op oplyser at Pia ikke blev køresyg på vejen hjem fra klinikken!

 

EDDERKOPPER - ARAKNO FOBI

Sara Dahlmann. Kære Leon. Det går rigtig fint fremad. De første par dage gik med at "sluge" det som kom frem under hypnosen, men det er ved at bundfælde sig nu. Jeg føler et større overskud i min hverdag og er generelt blevet gladere. Jeg har fået nemmere ved at stå op om morgenen og møder min hverdag med et større gåpåmod end tidligere.Med hensyn til fobien for edderkopper er den stort set væk. Jeg har taget min første edderkop med et stykke papir og har haft to store plastic edderkopper liggende i min hånd, hvilket var stort det umuligt tidligere.Jeg vil gerne takke dig for en vild oplevelse, som gjorde stort indtryk på mig. Jeg er blevet mere ligeglad med hvad andre synes, så længe jeg har det godt med mig selv :-)Mange hilsner Sara Dahlmann.

 

FODSMERTER

Randi Olsen. Klager over smerter i foden og har også ondt i lænden og hoften. Randi er opereret i venstre knæ, men har stadig smerter i det. Resultat: Ved første behandling modtager Randi et sæt kiler til placering i hendes sko. anden gang Randi kommer på klinikken, fortæller hu at der er stor bedring i fod og lænd, men en lille forværring i hoften. Jeg mistænker et problem med Randis tænder og sender hende til tandlæge. Efter endnu nogle behandlinger. Går det nu også bedre med hoften. Siden er Randi behandlet 9 gange på klinikken og har det nu rigtig godt. Randi siger: Tusinde tak! Uden dig havde jeg aldrig fundet ud af hvad jeg fejlede!

KRAMPE

Aase Madsen. Besøger klinikken første gang oktober måned, med krampe i brystet og lider tilmed af svimmelhedsanfald. Åse har også svært ved at trække vejret og når hun skal gå lange ture, gør det utroligt ondt i fødderne. Åse er opereret i foden, men det har ikke hjulpet. Resultat: Ved undersøgelse af Åse finder jeg at højre hælben er sunket og hendes puls ikke reagerer ved lys påvirkning af huden. Jeg behandler Åse med øre akupunktur og retter hendes hæl. Efter 4 behandlinger har Åse det godt igen. Åse siger: Det har været fantastik, jeg kan få luft igen og er ikke svimmel mere og, så er det helt utroligt at jeg igen kan gå lange ture, uden at få ondt i foden. Tusinde tak for hjælpen!!

SKULDER SMERTER

Anders Munk.Jeg har benyttet mig af Leons hjælp til at få styr på en dårlig skulder. Jeg havde gået rundt med en øm/irriteret skulder i over 2 år, med diverse besøg hos læge og fysioterapeut til følge. Efter blot en session, var al ømhed og irritation så godt som væk! Min skulder har ikke haft det så godt i to år. Leon hjalp mig desuden til at komme hurtigere over en hjernerystelse som gjorde mig svimmel. 

 

BALLANCE

Jesper & Katrine -Hej Leon, tusind tak for dine behandlinger vi kan virkelig mærke at de har rykket noget i os, og hjulpet os godt på vej til et liv i balance :)Vi kan begge mærke stor forskel og er glade for at have besøgt dig. 

Vi vender naturligvis tilbage hvis, eller når vi mærker behov igen. 

Knus Katrine & Jesper

RYGESTOP

Torben Techow. Jeg konsulterede Lon for præcis 6 måneder siden, nemlig den 28. april, for at blive røgfri efter ca. 50 år som storryger, men dog uden de helt store forhåbninger om, at det ville lykkes. Men da det var en fødselsdagsgave fra "min" datter og svigersøn, var jeg naturligvis forpligtet til at prøve! To behandlinger havde jeg fået!

Jeg blev under den første behandling , behandlet af både

akupunktøren (nåle i ørene) og af hypnotisøren. Jeg var i hypnose ca. 45 minutter.

-Turen til Troldegården var slem, jeg måtte ikke ryge, da man Ikke måtte have røget de sidste 5 timer inden behandlingen. Men allerede på hjemturen var jeg "prisgivet" Leons kunnen.

Jeg tænkte faktisk slet ikke på at ryge!!! Og sådan har det stadig, her præcis 6 måneder senere og vil formentlig have det sådan altid fremover! Jeg er dybt taknemmelig for det Leon har gjort for mig  - og for den fødselsdagsgave fra Trine & Lars  -  og derfor kan jeg

også med god grund opfordre andre, der måtte ønske at blive røgfri, til at konsultere Leon Hansen på Troldegården.

-Livet bliver et andet efter mødet med Leon Hansen.

Mvh. Torben Techow  -En superglad sønderjyde...

HOVEDPINE

Henrik Rasmussen. For ca 19 år siden var jeg så uheldig at få et piskesmæld, der resulterede i daglig hovedpine af varierende styrke, det stod på i ca 16 år hvor jeg prøvede alt hvad jeg hørte skulle hjælpe på hovedpine- fysioterapi, kiropraktor, zoneterapi, kranio sakral terapi osv men intet hjalp i mere end en uge. Så hørte jeg om Leon , han gav mig 4 behandlinger og smerten var fuldstændig væk efter det, det var som at få livet tilbage.Det kan ske at jeg får et lille tilbagefald, men så får jeg 1-2 behandlinger og så holder det i ca 6 mdr. Jeg ved ikke hvordan han gør det, men bare det virker. Mvh Henrik Rasmussen

 

BENSMERTER

Ulrik Jensen. Henvender sig i starten af oktober, med kraftige smerter i ben og knæ. Smerterne er bare kommet her i foråret, siger Ulrik og ved ikke hvorfor! Resultat: Ved første konsultation finder jeg kraftige kæbespændinger der skyldtes en tand der er plomberet for høj. Ulrik får tanden rettet og 14 dage efter er alle smerter væk. Ulrik bliver samtidig behandlet med indlæg på venstre fod pga. nedsunken mellemfodsknogle. Ulrik siger: Jeg har fået det rigtig godt. Tak!!

 

NAKKE OG BÆKKEN

Winnie Stubkær Laursen. -Til en mester Leon. - Jeg har forsøgt at få rettet min krop op hos mange behandlere. Ingen har rigtigt fået bund i mine problemer, såsom allergi problemer, stærke smerter i bækken og nakke, koncentrationsbesvær mv. Men Leon har fået trykket de rigtige steder og har evnet at forandre hele min krop i positiv retning. For første gang i mange år har jeg oplevet at have uger uden smerter. Og jeg ved jeg kan komme mig helt via Leons støtte. Og tilmed har min psyke fået et boost, så jeg har formået at koncentrere mig, og holde mig frisk, hver eneste dag fra tidlig morgen til sen aften i uger i træk - og arbejde uden træthed og stort set uden pauser. Det er fantastisk at opleve at få energi og velvære igen. Endeligt. Men ikke nok med at Leon er utroligt professionel, så er han også en mand, som rummer at lytte - og bevarer balancen og tager imod når jeg har behov for at udtrykke min følsomhed overfor, hvad jeg føler min krop har behov for - og ikke nok med at han formår at behandle godt, lytte og støtte, så formår han også at give mig et spark, så jeg har taget mig sammen til at få en anden kost. Og han forklarer hvorfor det har betydning - på en jordnær og klar måde.

Jeg er simpelthen så taknemmelig. Jeg arbejder med at støtte dyr og mennesker, og jeg anbefaler altid både venner og bekendte og kunder at tage til Leon, for alle fortjener at have det godt - og det kan han hjælpe os til. Tusind tusind tak Leon.

De varmeste hilsner fra Winnie Stubkjær Laursen

 

TICS

Marie Munk Halvorsen. Jeg besøgte Klinikken LevVis i Oktober og November i 2014, grundet mine Tics. Jeg blev hypnotiseret et par gange og det har hjulpet rigtig meget. Efter de 2 gange jeg var på klinikken havde jeg en utrolig ro indeni og jeg var helt vildt glad! Det var en meget positiv oplevelse.Jeg vil til enhver tid anbefale Leon, da han hjalp mig rigtig meget!De bedste hilsner fra Marie Halvorsen Munk J.


RYGSMERTER

Peter Larsen-Ledet. Jeg har gået til kiropraktor hver 3-4 måned, i en år rrække, for mange rygsmerter. Jeg kom til levvis for ca 4 år siden og blev behandlet med nåle og indlæg til skoene. Jeg blev behandlet ca. 7-8 gange hos Leon! Nu er der gået 4 år siden jeg har været hos Leon.

Jeg er stadig smertefri og syntes andre skulle høre denne historie!:)Venlig Hilsen Peter Larsen-Ledet

 

MORBUS CHRON

Christina Skoven. Den 8 februar 2010 fik jeg konstateret Morbus Chron (Kronisk betændelse i tyktarmen). Jeg har i over et halvt år haft stærke smerter i maven, daglig blodig diarre (op til 20-30 gange om dagen), samt lidt et større vægttab(29 kg) eftersom alt hvad jeg spiste ”løb”lige igennem mig. Min stedfar anbefalede at jeg skulle prøve at tage med ham til Klinikken Levvis, hvor han før havde fået behandling for smerter i ryggen og han havde kun positive erfaringer herfra. Efter kun 6 behandlinger, er mine betændelses tal normale, samt viser proteinindholdet i blodprøverne, at min krop nu også optager den mad jeg spiser, da kroppen er begyndt at optage de vitaminer, salte og mineraler jeg indtager. Så nu er jeg faktisk helt symptomfri af sygdommen og jeg er begyndt nedtrapning i medicin.

 

SVIMMELHED

Bent Hansen opsøger klinikken med kraftig kronisk svimmelhed og tinnitus. Svimmelheden har været der i cirka 5-6 år og tinnitusen kom da Bent var soldat for ca. 60 år siden. Bent fortæller at tinnitus lyden ikke har været væk i sammenlagt 2 minutter i de sidste 60 år. Resultat: Efter første behandling fortæller Bent at han har en fornemmelse af at tinnitusen virker mere "susende" i lyden end før. Da Bent kommer ca. 15 dage sennere til ny komsultation, fortæller han at hans tinnitus er blevet meget mindre og lyden har været helt væk i 2-3 dage. Efter 2 behandling fortæller bent at lige nu er lyden væk igen men han er stadig lidt svimmel. Bent Siger: Kan det virkelig være rigtigt? Jeg har gået til akupunktur over flere gange gennem tiden og har fået ca. 24 behandlinger, uden resultat, Tak!

 

DROP FOD

Else Elmose. For et stykke tid siden væltede jeg på min cykel, da jeg ville stå af, og det viste sig, at mit ben knækkede sammen, fordi min fod ikke ville lystre mig. Det viste sig, at jeg havde fået en dropfod, og det viste jeg godt, hvad det betød, for jeg har en bekendt som måtte af med sin bil, fordi han havde en dropfod, og var ved at køre galt. Så jeg så tænkte med gru på, at jeg måske hverken kunne cykle eller køre bil, og gå kunne jeg meget dårligt. Så gik jeg på nettet og søgte Dropfod, og jeg kunne læse, at akupunktur kunne kurere det i visse tilfælde. Jeg var blevet anbefalet Leon af en nabo, Så jeg slæbte mig og min fod ned til ham, og han sagde, at det kunne han sikkert kurere. Det begyndte så småt at hjælpe, og efter 11 behandlinger skulle jeg ikke komme mere, og efter behandlingerne gik det bedre og bedre, og nu er min fod 100% i orden, så jeg er Leon meget taknemmelig for, at han kunne hjælpe mig både med sin optimisme og sine nåle i mine ører:)

 

SYNSNERVE

Gert Aarslev. Udtørrerede synsnerver er en sjælden sygdom. Der er ikke mange læger, der forsker i dette fænomen. Jeg er 59 år og mit ene øje var meget dårligt. Det offentlige sygehusvæsen kunne ikke hjælpe med andet end en diagnose på sygdommen.

Jeg undersøgte hvad jeg så kunne gøre og var interesseret i alt hvad der kunne hjælpe mig til at se bedre. Lægen sagde at nerver og specielt synsnerver er ikke nemme at "arbejde"med. Men som nævnt, bare der var et eller andet der kunne hjælpe!

Mit valg, på nettet, faldt hurtigt på Klinikken Levvis.Leon havde tidligere arbejdet med øjensygdomme, men mit tilfælde var dog nyt.

Jeg er nu blevet behandlet 13 gange hos Klinikken LevVis. – Jeg har fået et mere klart syn.– Mindre lysfølsomhed i øjnene. – Mere ro i øjnene og jeg bruger ikke mine læsebriller så meget mere.

Jeg har også fået et bedre velbefindende.

 

LÆSE PROBLEMER 

Frede Winther. Frede er 9 år og går i 3 kl. han havde store problemer med at læse, og var derfor valgt ud til at deltage i Vaks (extra dansk undervisning) Efter mere end 1/2 års extra hjælp, var der stadig ingen ændring.

Igennem nogle venner hørte vi om Leon og klinikken LevVis og fik en tid.Allerede ved første besøg, kunne Leon fortælle at Frede var helt skæv i hans balance - sikkert pga en for høj fyldning i en kindtand. Det blev rettet hos en tandlæge, og har hjulpet meget. Leon har også arbejdet meget med hans koncentration ved Hypnose teknikker og lysbehandling, og det har virkelig givet os en helt anden dreng. Nu er han hurtigere til de almindelige dagligdags ting (uden at skulle have besked hele tiden) samt, store ændringer med at læse… Ændring af hans motorik, har gjort, at mange ting er blevet lettere.

 

RYG PROBLEMER
Emilie Lillelund. Mit navn er Emilie. Inden jeg startede ved Leon, havde jeg mange rygproblemer, og jeg er født med sygdommen Scheuermann. Vi havde inden da gået til fysioterapeut, men det gav ingen effekt, så vi prøvede vi Leon. Jeg fik nogle gang nåle i ørerne, og blev også hypnotiseret, blandt andet fordi jeg hader nåle, og efter hypnosen er det ikke længere et problem :-) Leon´s behandling har ændret mit liv fulstændig. I dag, og efter blot fire uger, er jeg stort set helt smertefri, og kan igen spille golf. Så jeg kan klart anbefalde Leon til alle jer med problemer, han kan fjerne alt!

 

LEUKÆMI

Claus Clausen. Hej Leon. Vi lærte dig at kende via et par familiemedlemmer, som havde nogle udfordringer med livet, som du løste.Efter et halvt år med kræftbehandling (leukæmi) opsøgte jeg dig med min historie. Vi gik i gang med behandling, som bestod af akupunktur i ørene og jeg har nu – 3 mdr. efter haft 5 behandlinger hos dig – og fået en bedre tilværelse, med mere ro, mere energi og en bedre hverdag.Samtidig – og ikke mindst, præsenterede du, en for mig, på det tidspunkt, brutal kostplan... Rå grøntsager, godt med krydderier, fisk, kalkun og kylling, samt 3 slags urte the, fordelt på morgen, middag og aften. Altså ingen kaffe, alkohol og mælkeprodukter, som tidligere fyldte meget i mit liv.Meningen var at gøre min krop mere basisk, da kræftcellerne ikke bryder sig om et for syreholdigt miljø, forstod jeg. - Jeg tog en kold tyrker og skiftede til denne kost omgående og resolut. Jeg har ikke på et tidspunkt frekventeret sofaen efter mine måltider. Jeg er ikke træt af et stort tungt og traditionelt måltid, jeg har fået meget mere energi, har kortere toiletbesøg og bruger næsten ingen papir.- Jeg har fået en ny tilværelse takket være dig. Men – om kræften vender tilbage ved jeg ikke – det håber jeg ikke, men et er sikkert, jeg vender ikke tilbage til min tidligere kost 100 %, under alle omstændigheder. Det har jeg fået det for godt til. Men, jeg forventer at spise kød igen i mindre doser, når jeg har gennemført denne omskiftning i ca. 3/4 år. Jeg er ikke religiøs.Tak for din professionalitet, vores konstruktive snakke og din venlige fremtoning.

 

UNDERLIVS PROBLEMER
Charlotte Kovac. Jeg er 32 år gammel og er i behandling på klinikken Levvis.Inden jeg kom der var mit liv pænt sagt et helvede. Som lille maveproblemer indlagt på børne afdelingen problem aldrig fundet. I 1997 startede mit store smerte helvede med en indlæggelse med betændelse i underlivet lå 7-8 dage på sygehuset og fik stærk antibiotika behandling var sengeliggende de første 6 dage mange smerter i underlivet går på gynækologisk afdeling til kontrol prøver med p-piller men hjælper ikke, ender med at få en kikkert operation i 1999 hvor sammen groninger fjernes venstre æggeleder var groet fast på tyktarm, efter dette ikke så mange smerter i underliv men stadig mange maveproblemer 2001 blev gravid men mistede barnet 2002 gravid igen sygemeldt sidste 3 måneder pga smerter i underliv og pluk veerhavde hurtig fødsel ( knap 8 timer fra første tegn ) uden komplikationer.Efter følgende problemer med smerter i underliv løbende til kontrol på gynækologisk afdeling men ingen løsning.2004 efteråret blev gravid med andet barn, 2005 blev jeg syg og var indlagt i 14 dage tæt på at miste barnet havde en grim infektion med streptococcer a blev behandlet og sendt hjem igen sygemeldt resten afgraviditeten og mange smerter. havde hurtig fødsel ( ca 4 timer efter første tegn ) uden komplikationer Efterfølgende mange besøg på gynokologisk uden løsning og skiftende læger efteråret 2006 kom jeg ind til ny læge som fandt problemet jeg havde dannet nyt arvæv igen og blev indstillet til operation igen .Januar 2007 fik opereret arvæv igen venstra æggeleder var groet fast i bækken og fik desuden lagt hormonspiral gik til kontrol efterfølgende hver 3 måned havde det rimeligt med homonspiral havde ikke ønsket virkning så blev fjernet igen efter knap 1 år. 2008 blev gravid med 3 barn blev sygemeldt da jeg var i 4 måned pga. pluk veer havde endnu en hurtig fødsel (under 4 timer fra første tegn)Efterfølgende mange mave problemer og smerter og træt Påske lørdag 2010 fik jeg meget slemme smerter blev indlagt til aften og endte til midnat på operationsbordethvor jeg var tæt på at miste livet jeg var fuld af betændelse de første 4 dage på sygehuset var en kamp for at holde mig i live, på 4 dagen fik de svar på hvilken betændelse jeg havde i mig det var pneumokokker hvorefter jeg fik den rette antibiotika og fik det bedre efter 10 dage blev jeg udskrevet med den besked at de ikke vidste hvorfor jeg var blevet syg men at jeg desværre var bærer af pneumokokker.Jeg lå efterfølgende hjemme i min seng som en grønsag i 3 uger uden at få det bedre hvorefter min egen læge tvang sygehuset til at tage mig ind igen til nærmere undersøgelse og efter 10 dage sendte de mig hjem igen med samme besked som sidst og tilføjede at de mente jeg havde en brist i mit immunforsvar men det blev aldrig undersøgthvilken fejl. De mente desuden at betændelsen var brudt ud fra mine æggeleder så derfor fik jeg en operation hvor de fjernede begge æggeleder helt.Jeg fik nu en periode hvor jeg fik det bedre igen og begyndte at arbejde fuldtid igen i uge 31 men havde en del sygedage og røg flere gange i på sygehuset til observation, i slutningen af oktober var jeg helt nede og udkørt og det var ikke mere end lige jeg fik hverdagen til at hænge sammen vil ,jeg arbejdede 37 timer om ugen til hverdag og var vågen 4 timer efterfølgende og sov resten af tiden væk i weekenderne sov jeg det meste af tiden væk for at hænge sammen. i starten valgte min mand at gå fra mig og det var prikken over i'et nu stod jeg alene med både sygdom og 3 børn sikke en kamp mellem jul og nytår gik jeg helt ned med en maveinfluenza og blev indlagt igen i 4 dage og måtte endnu engang kæmpe for mit liv en kamp der fortsatte indtil marts 2011 med masser af støtte fra min mor og psykolog.påsken2011 fik konstanteret betændelse igen og blev opgivet af hjørring sygehus og sendt vidre til ålborg mit pille forbrug 3 x 600 mg ibumatin om dagen 3 x tremadol 50 mg samt 6-8 pinex pr.dagÅlborg infektions mediciner startede med at tage 29 blodbrøver og svaret på dem var at jeg bingo havde en immundefekt der hedder igg2 hvilket betyder jeg mangler 23 antistoffer i min krop dette ville de prøve at gøre noget ved først ved en vaccine uden resultat.uge 30 2011 fik problemer med kraftige blødninger var ved gynækologerne igen fik ny hormonspiral og problem løst. Sommeren 2011 var på besøg hos moster og fik en behandling med kraniosekral med god effekt første 2 gange med 4 uger mellem behandlingerne og derefter hver anden uge frem til i dag disse behandlinger har gjordt at jeg har kunne nøjes med 3 x tremadol 50 mg pr.dag og sløjfe de andre piller.Var inde og få kikkert i mave og tarme på af mavesmerterne med henvisning fra egen lægt resultatet var lidt betændelse i maven og slimhindebetændelse i tolvfingertarmen hvilket de ikke kunne forstå fik taget en masse prøver og testet for glutenallergi alle svar negativ hvorefter de afsluttede mig.Var i ålborg igen blev sat igang med antibiotika behandling i 150 dagejeg er nu i afklaring til flexjob lægernes dom er at jeg skal lære at leve med mine smerter de kan ikke helbrede mig kun forsøge at undgå jeg får flere betændelsture så jeg bliver mere syg endnu .En typisk dag går således: står op kl 7 får 3 børn klar og aflevere dem cykler på arbejde i 2-3 timer hjem og sover 2-3 timer op og henter børn laver mad og vaske 1 maskine tøj putt børn og kl 19-20 når børn sover går i seng igen.November 2011var til behandling hos moster og hun overtalte mig til at tage med til levvis i århus hvilket jeg var den 24/11-2011 efter behandlingen gik jeg hjem total smertefri i næsten 12 timer for første gang i over 5 år fantastisk jeg har nu fået 3 behandlinger og undgår alt med komælk og resultatet er efter kun 3 uger stort set smerte fri er gået fra at ligge -14 timer i sengen pr.døgn til kun at ligge 7-8 timer er gået fra at tage 3 x tremadol pr dag til i den sidste uge kun at ha taget 3 ialt. Jeg er desuden delvis raskmeld og arbejdede i sidste uge 20½ time har max arbejdet 10-14 timer om ugen siden oktober sidste år. Man kan roligt sige at jeg har fået verdens bedste julegave det er et mirakel.-Jeg er min moster evigt taknemmelig for at hun fik mig med til århus og jeg er leon mere end taknemmelig for han har givet mig et liv igen med masser af glæde og overskud til mine dejlige børn og et liv uden store smerter et liv der er vær at leve og håb for fremtiden.

 

FOD SMERTER

Keld Johansen. Har siden 2002 været plaget af kraftige smerter i den højre storetå og smerterne bliver værre og værre. Manden er i god form, lever sundt og dyrker meget løbesport. Han har afprøvet den etablerede medicinske behandling uden resultat. Tirsdag 13. juli 2004 henvender han sig til Klinikken LevVis med en forespørgsel om behandling af diagnosticeret podagra. Resultat: På klinikken finder vi ved 1. konsultation en del nakkemyoser fra spændinger i tygge musklen og kæbeleddet. Vi behandler kæbeledsspændingerne i stedet for foden. Efter 1. behandling med akupunktur og små sensoriske indlæg under hælen, mærker patienten en stor bedring. 1 måned og 4 behandlinger senere er han næsten smertefri, kun en anelse tilbage og en smule i venstre tå. Udelukkende ved behandling med akupunktur og ændring af kroppens stilling, er det lykkedes af afhjælpe urinsyre gigt (podagra) som stadig flere og flere lever med.

Keld siger: - Det er bare utroligt.

 

SVIMMELHED
Jane. Opsøger klinikken med kraftig kronisk svimmelhed

der er tiltaget de sidste 5 år. Jane går altid med stok.

Resultat: Ved første behandling behandles Jane

med øreakupunktur og rettes posturologisk. Efter 20 minutter på kliniken er Janes svimmelhed væk, og hun glemmer sin krykke da hun skal til at gå:-) Jane har fået 3 behandlinger over 3 uger. hun siger: Jeg forstår det ikke..jeg har ellers prøve alt mulig, uden virkning. Tak!

 

EKSAMENS ANGST
Julie S. Gylling. Hej Leon. Jeg kan i dag kalde mig student, takket være din hjælp med min eksamens angst.Så et stort tak skal du have! De sidste eksaminer har bare gået perfekt og jeg har

haft en god ro i min mave under eksaminerne. :-) Du vil til enhver tid få mine bedste anbefalinger, og hvis jeg senere får problemer, ved jeg hvor jeg skal gå hen.

De bedste hilsner, fra Julie

 

DÅRLIG SELVVÆRD
Katrine Van. Hej, jeg hedder Katrine og er 17 år gammel.

Jeg voksede op med en far, der kørte psykisk-terror og hård manipulation på mig gennem rigtig mange år. Fejlopfattelser, dårligt selvværd samt mistillid til andre mennesker, har præget mit liv. Jeg har gennem flere år, gået jævnligt til psykolog, men har ikke opnået en længerevarende virkning og er hurtig gået tilbage til en trist og utilfredsstillende hverdag. En dag bestemte jeg mig for at der skulle gøres noget drastisk ved disse problemer, og jeg ringede derfor til Leon. Hvis jeg skal være ærlig, var jeg skeptisk i starten, men efter et par minutter i selskab med Leon, var alt mistro væk og behandlingen foregik uden nogle komplikationer. Leon var ekstremt god til at sætte mig ind i de ting jeg skulle igennem, og det gav mig en stor følelse af tryghed, som også gjorde at de ændringer behandlingen havde på mig, blev langt nemmere at acceptere og håndtere.  Jeg har i dag opnået store ændringer ved de ting jeg har fået behandlet, og det har været en ting jeg altid vil være taknemlig for at jeg gjorde. Og jeg håber for alle, at de må opnå at blive den de gerne vil være.. Det har Leon hjulpet mig med at blive.

 

TINNITUS /MENIERE/BALANCE

Jette Henriksen. Jeg henvender mig hos klinikken Levvis. Pga. eksem, og jeg lider samtidig af vejrtrækningsproblemer og periodisk tinitus. De fleste symptomer har jeg haft siden 2007 eller måske lidt før. Ved min første behandling, finder Leon ud af, ved en fødevaretest, at jeg reagerer på rugmel og mælk. Samtidig opdager han en skæv kropsholdning, som jeg samme dag behandles for.Jeg er nu blevet behandlet 6 gange over ca. 2 mdr. og tager næsten ingen medicin mere. Eksemen var efter ca. 3-4 uger stort set væk, og min tinitus mærker jeg næsten heller ikke til mere. Det er helt fantastisk, for i starten troede jeg ikke rigtig på det " Tak!vh. Jette

 

ANGST I 22 ÅR
Jannie Rasmussen. SE KURT KOM FORBI
(Tv. Østjylland) Interview fra Familie Journalen.

I 22 år gjorde en konstant angst Jannie til fange i sit egethjem. Hun troede aldrig, hun ville slippe ud af sit helvede.
Men
det gjorde hun! Det er faktisk kun få måneder siden, 45-årige Jannie Kanstrup Nielsen Rasmussen i Århus var så knuget af angst, at hun ikke vovede at gå bare to skridt uden for sin hoveddør, uden at have et andet menneske ved siden af sig. I 22 lange år forlod Jannie aldrig sit hjem alene! I dag gør hun hellere end gerne både det og en masse andet, der før fik angstens sved til at pible koldt på hele hendes krop. Jannie er langt om længe sluppet ud af det helvede, hun frygtede ville holde hende fængslet for evigt. For en dag skete det mirakel, Jannie så inderligt havde håbet på. Et mirakel ved navn Leon Hansen

 

Beskrivelse:Jannie Rasmussen - Første anfald!- Hvad der udløste Jannies angst-psykose, ved hun ikke. Men hvordan den meldte sig, glemmer hun aldrig...

  • I 1982 byggede min daværende mand og jeg et nyt hus i Tilst uden for Århus. Det var spændende at følge med i pro­cessen, som jeg gjorde hver dag, når jeg var ude hos hånd­værkerne. Det var også der, jeg var på vej hen den dag, det gik galt.

Jeg var gravid og en dag vi var ude at køre. Min førstefødte, pludrede løs i sin barnevogn på bagsædet. Pludselig forvandlede hyg­gen i den lille bil sig til den rene rædsel.

  • Jeg fik et angstanfald, der fik mit hjerte til at galopere. Samtidig følte jeg, at jeg var ved at blive kvalt. Jeg ryste­de af en ukendt og uforklarlig skræk, og jeg svedte så meget, så jeg måtte stoppe og flå min islændertrøje af. Jannie sad skræksla­gen i bilen, og min mand spurgte chokeret hvad der var galt?. Han må have haft en ganske særlig beroligende ind­flydelse, i hvert fald fik Jannie det så meget bedre efter at have talt med ham, at hun kun­ne fortsætte sin biltur. Angsten forsvandt lige så pludseligt, som den havde meldt sig. Der gik ikke længe, før Jannie havde arkiveret hele episoden som et tilfældigt ildebefindende - og som en engangsforeteelse. Men hun tog fejl! En måned efter, at Jannie havde født sin søn nummer to, Nicolai, vendte hendes frygteli­ge angst tilbage men denne gang forsvandt den ikke igen...

  • Jeg begyndte at ryste så meget af angst, at jeg ikke turde pusle mit eget barn af skræk for at tabe det på gulvet. Det var frygteligt. Heldigvis havde jeg en fornuftig sundhedsplejer­ske, som skaffede mig to insti­tutionspladser til mine sønner, så jeg kunne fa fred til at kom­me mig. Men i stedet for at komme til hægterne fik Jannie det værre og værre. Nu turde hun ikke længere gå ud i indkørslen og tømme sin postkasse. Hendes mand måtte hver dag køre hen­de til og fra hendes arbejde som sygehjælper. Han var også altid ved siden af hende, når der skulle købes tøj eller sko. Det, jeg frygtede mest, var at være alene. Tit måtte jeg tage med min mand på arbejde. Hele tiden angst for at slippe ham af syne.

Hun gik til den ene læge efter den anden, og fik hun stærk medicin - som hun indimellem supplerede med spiritus, i håb om at det skulle hjælpe. Men der var tilsyneladende intet, der hjalp, heller ikke hendes konsultationer og ind­læggelser hos psykologer og psykiatere. Jannies konstante angstpsykose udviklede sig til også at være en social fobi. Sådan en isoleret ver­den, Jannie levede i i 22 år, og som hun følte som et hel­vede, da der endelig - i oktober 2004 - skete noget fantastisk!

Jannies mor 

  • En dag viste min mor mig et avis interview med en klog mand i Højbjerg, der var be­gyndt at gå helt nye veje, som havde givet overraskende gode resul­tater. Leon Dam Hansen hed han,og ham ville jeg meget gerne opsøge.

Hurtigt ude behandling

Hvis bare jeg turde.' For som sagt var jeg bange for overhovedet at komme hjem­mefra. Men jeg turde godt ringe til Leon, og han indvilgede straks i at komme ud til mig, og det var her, i mit eget hjem, han gav mig sine første be­handlinger. Men min tilstand blev hur­tigt så meget bedre, at jeg kun­ne begynde at tage over til ham. jeg har nu fået det meget bedre, end jeg nogensinde havde turde håbe og så bare efter 12 behandlinger.

Jeg lærer nok aldrig at fore­stå, hvordan Leon har kunnet gøre så meget for mig. Bare ved at sende noget lys ind i mine ører, ved at stikke de rigtige nåle ind de rigtige steder i min hud, ved at give mig nogle me­get små indlæg under fødderne plus et par andre lige så enkle ting. Under alle omstændigheder har behandlingen gjort Jannie til et meget lykkelig menne­ske

 

STOR SUKKERTRANG
Jesper og hans mor, Jeg henvender  mig til Leon Hansen for at få hjælp til min søn Jesper, der havde stor trang til søde sager.Efter én hypnose behandling, har vi det har været en succes.- Jesper vil nu hellere spiser frugt.

 

DÅRLIGT SYN
Jeppe Bjørnekær. Jeg var til optiker med Jeppe for at få vurderet hans syn igen, efter at han har været i behandling hos dig.

Beskrivelse:Før behandlingen startede hos dig havde Jeppe mellem 4 og 5 plus styrke på begge øjne. Nu - 3 mdr. senere - er hans syn helt normalt på højre øje og 2,5 plus på venstre øje/der er det "dovne". Det er vi alle noget forbløffede over!! Optikeren siger, at han før har set, at børns syn kan ændre sig pludseligt. Men selvfølgelig må behandlingen også have haft god effekt.

Så nu kan Jeppe nøjes med læsebriller, hvor han får vinduesglas uden styrke på højre og 2,5 plus på venstre. Udover når han læser, skal han slet ikke gå med briller.

 

JALOUXI

Henriette Madsen. Hej Leon. Jeg kontaktede dig da jeg havde et  problem med at være meget jaloux. Men efter et besøg hos dig hvor du også pillede ved min selvtillid og min jalousi. Det har 100 % virket.! Min selvtillid er blevet bedre men det bedste af det hele er at jeg ikke kan mærke noget jalousi mere!

Jeg er så glad for det:)-Tusind tak for hjælpen og en helt utrolig behandling.

 

KRAFTIG OVERVÆGT
Peter Mønsted. Havde jeg dog bare vidst at man kunne få det så godt på så kort tid, var jeg kommet for længe siden. Jeg henvendte mig til Leon med henblik på hjælp til vægttab og har på en masse flere områder fået det meget bedre. En hypnosebehandling og jeg taber mig nu ca. 10 kg om måneden, uden at savne noget som helst og uden slankekur. Jeg har fået et bedre selvværd, bedre koncentration, er mere fokuseret og en bedre selvtillid.

- Den bedste investering jeg nogensinde har gjort...

 

DÅRLIGT SELVVÆRD
Monica Wincent. Hej Leon. Da jeg henvendte mig til dig, var jeg noget skeptisk over det her alternative koncept. Til dagligt læser jeg til sygeplejerske, og jeg har derfor ikke førhen gjort mig så meget i det med alternativ behandling. Men efter at en veninde fortalte mig om sine gode resultater efter at have været ved dig, tænkte jeg, at jeg måtte give det en chance.

Jeg startede med at få akupunktur nogle gange, da jeg gik rundt og havde ondt i maven stort set hver dag. En blodprøve ved lægen havde afkræftet glutenallergi, og jeg vidste derfor ikke hvad det skyldtes. Men ved at jeg har skåret alle mælkeprodukter væk fra min kost, samt fået et par behandlinger hos dig, har gjort at jeg ikke længere går rundt med ondt i maven hele tiden. Så tak for det!

Endvidere har jeg fået nogle hypnosebehandlinger hos dig. Og de har virkelig gjort, at det er blevet lettere at være mig! Jeg kom til dig, med grundlæggende problemer som lavt selvværd, grublen og dét at jeg havde meget let til tåre.

En situation der sprænger mig i øjnene, hvor jeg virkelig har kunnet mærke en kæmpe forskel er, en dag hvor jeg var på arbejde på Rigshospitalet. Jeg var så uheldig at komme på vagt med en meget negativ ladet sygeplejerske, der så mig som et stort problem. Hun var irriteret over at jeg ikke kunne mere end jeg kunne (jeg er kun studerende), og intet jeg gjorde var helt godt nok. Tilmed var hun meget hård i sin fremtoning. Der opstod flere situationer med hende hvor jeg tænkte at, førhen ville jeg have stået med tårer i øjnene, og måske have haft brug for at gå ud for at samle mig igen. Men nu var jeg meget mere hårdføre. Tårerne pressede sig slet ikke på i samme grad, jeg gjorde bare hvad der blev sagt og klarede mine pligter.

Jeg er virkelig taknemmelig for din hjælp, Leon. Hypnosen har givet mig et boost i en god retning. Jeg tror nu på, at jeg bedre vil kunne klare presset jeg kommer til at stå overfor i mit fremtidige job som sygeplejerske!

 

AKNE

Mikkel Krogh.Jeg led af acne og fik så meget medicin at han måtte behandles af psykolog for bivirkningerne! Jeg fik så kraftigt medicin, at min egen læge ordinerer psykolog hjælp for de bivirkninger, jeg fik.Jeg kendte Leon fordi hans søn og jeg gik til Ishockey sammenEfter bare 3 måneder med behandling og kostråd fra Leon, blev det bare vildt bedre:)

 

SÆLVVÆRD DÅRLIG
Michelle Berg Andersen. Hej Leon! Da jeg gik fra dig, havde jeg en betydelig anderledes følelse end da jeg kom. Min selvtillid er pludselig steget og jeg føler mig væsentlig mere forberedt på de udfordringer livet nu engang kaster af sig. Jeg var skeptisk, og tog egentlig op til Leon med en følelse af, at det da i hvert fald ikke kunne skade. Aldrig i mit liv havde jeg drømt om den forandring til de positive, det kunne give. Jeg vil anbefale det til alle der er det mindste i tvivl. Han er ærlig og han har ikke lovet mig guld og grønne skove, og jeg er heller ikke færdig med at komme der. For hvis man kan få så godt et resultat ud af det, så er det klart værd at gøre igen, når det hele virker håbløst. Så hvis du er i tvivl; så sender jeg dig mine varmeste anbefalinger.

Kh Michelle

 

TOURETTE TICS
Mathilde Sørensen. Det nytter noget! Vi kan som forældre tage endnu mere ansvar og hjælpe vores børn til et sundere liv – uden at det behøver at være en kamp og besværligt! Vores datter Mathilde på 7 år fik pludselige tics med øjenrulninger til højre og venstre sider, diarré og mavesmerter, hovedpine og støjfølsomhed. Efter flere scanninger og undersøgelser fandt lægerne heldigvis ingen anormaliteter, men frygten og angsten havde taget plads i vores liv. En diagnose på Tourette Syndrom blev stillet i udsigt, og vi søgte viden om denne ”ukendte og mærkelige” sygdom vidt og bredt på nettet, i bøger og tidsskrifter mv.. Alt passede på vores datters symptomer og adfærd, og udsigterne var dystre, kroniske og kun med forværringer i vente. Som forældre var hele forløbet følelsesmæssigt en stor belastning, og fremtidens usikkerhed for vores barn udløste hos mig et stress- og angstanfald.

Mor og datter kom derfor for hjælp til lindring af smerter hos Leon, og fik straks en mulig forklaring på Mathildes kropsreaktioner; 1). Tics – er blot en flugt fra at føle og leve i kroppen – hverken mere eller mindre! 2). Kroppen var fastlåst, højre side var tilbagetrukket, og hun reagerede kraftigt på hvede-, mælke – og citrusprodukter. Det var jo stort set de produkter hele hendes kost bestod af! Men vi kunne selv aktivt gøre en forskel! Familiens kost blev omlagt med det samme, og vha. ugentlige akupunkturbehandlinger i en periode på 3 måneder – herefter med større tidsinterval –, vores hjemmearbejde med fokus på indre ro og vejrtrækninger, blev både Mathildes og min situation ændret markant. Antallet af tics faldt gradvist i samklang med genopretningen af mavens balance, plads til ro og stilhed bliver nu prioriteret, og i dag kan vi med stolthed og lettelse sige, at diagnosen er taget af bordet efter blot 6 måneder, Mathildes tics ses sjældent, og hele familien trives med en sundere livsstil med fokus på glæde og lethed i Nuet.I taknemlighed, Pernille Sørensen (Mor)

 

SKINNEBENS SMERTER
Martin Lorenzen. Jeg arbejder i ventilationsbrancen og gå en del på stiger. I December 2009 begynder jeg at få smerter i venstre skinneben. Hos egen læge sættes jeg på penicillin-kur da lægen mener det skyldes en betændelsestilstand. I Januar 2010 har kuren ingen effekt haft og jeg har stadig de samme smerter. Det føles som et smæld fra foden op mod knæet når jeg bøjer mig ned.

Da jeg igen konsulterer min læge mener han jeg bør behandles med en gelé der bruges mod overfladeblodpropper. Jeg har på det tidspunkt mistet respekten for ham da han nu ved anden undersøgelse, tilser det forkerte ben! Da gelé behandlingen heller ingen effekt har haft, foreslår min mor alternativ behandling. Da hun selv har haft god erfaring med Levvis bliver det det jeg vælger at prøve. Hos Levvis skal jeg ligge på en briks. Jeg får jeg 3 nåle i mit øre og skal herfter rejse mig op og prøve at mærke hvordan mit ben nú har det?: INGEN SMERTE :) DET ER FANTASTISK -VILDT! Jeg er helt smertefri! Leon fortæller at jeg nok bør have 3-4 yderlige behandlinger og så skulle det være det! 20. November 2012 er jeg stadig smertefri og har ingenting mærket siden.

Mvh. Martin:)

 

FORLADTHEDS FØLELSE

Marina Lykke Beierholm:

Kære Leon skriver til dig for at fortælle at, jeg har det utroligt godt.  Jeg har slet ikke den forladtheds fornemmelse som har været min trolige følgesvend alle år, jeg kan husker tilbage - jeg har endelig fundet tilbage til mig selv og har forliget mig med min fortid, og det der ellers har formet mig på en negativ måde. Jeg føler en ro i mig selv, som jeg længe har søgt efter. Jeg er dig taknemlig på alle måder for det du har hjulpet mig frem til, - Nemlig mig selv. Tak for at du har givet mig livet tilbage.  - Det var en stærk oplevelse i hypnose, at komme tilbage til der hvor det hele startede, - nemlig i min mors mave- jeg vil ønske, at det jeg oplevede, skulle være alle forundt at opleve.

Endnu en gang tusind tak! De bedste tanker og knus ☺️  Marina

 

SKULDER SMERTER
Maria Larsen. Jeg har i ca. et halvt år haft ondt i min skulder efter et uheld på arbejde. Jeg har være i behandling hos en fysioterapeut, men det hjalp desværre ikke på smerterne. Da min læge ikke kunne finde andet end en overbelastet muskel, som følge af slaget henviste hun mig til akupunktur. Min kæreste havde ved et tilfælde et visitkort fra Leon i sin tegnebog, så derfor faldt valget på Leon. Efter få behandlinger forsvandt smerten i skulderen og nakken, hvilket var en stor lettelse. Efter ca. 6 behandlinger stoppede jeg forløbet da jeg synes at jeg har det meget bedre, så nu må tiden vise om smerterne kommer tilbage. Derudover mistede jeg min bedstefar i starten af forløbet, hvilket var meget hårdt for mig. Leon nævnte flere gange at han satte en nål i pga. noget følelsesmæssigt, og jeg er ikke i tvivl om at de har hjulpet mig.

M.v.h. Maria

 

LÆNDESMERTER

Anne Freund. - Havde aldrig tænkt tanken, at den tandregulering, jeg fik foretaget som teenager for snart 30 år siden, skulle ødelægge så meget dejligt liv. Havde efterhånden vænnet mig til, at livet bød på smertehelvede mindst tre gange om året af et par ugers varighed. Det har været til at leve med! Det sidste års tid, har dog brudt normen og budt på stærke lændesmerter næsten konstant.Jeg blev anbefalet at opsøge Leon, hvilket har været fantastisk. Leon fandt i løbet af ganske få minutter ud af, at jeg var skæv i kroppen grundet et forkert bid. Med Leons fem smertebehandlinger og et enkelt besøg hos tandlæge Joy Breinstrup i Ulstrup, som sleb tænderne til, lader det til smertehelvedet er slut. Og ryggen har været på hårde prøver hen over sommeren, som den ikke før ville have kunnet klare: lange vandringer, bustur til Krakow, biltur til Berlin, nattesøvn på mere end seks timer, løbeture og høje hæle.

 

KNÆSMERTER

Ulrik Jensen 62 år henvender sig i starten af oktober, med kraftige smerter i ben og knæ. Smerterne er bare kommet her i foråret, siger Ulrik og ved ikke hvorfor! Resultat: Ved første konsultation finder jeg kraftige kæbespændinger der skyltes en tand der er plomberet for høj. Ulrik får tanden rettet og 14 dage efter er alle smerter væk. Ulrik bliver samtidig behandlet med indlæg på venstre fod pga. nedsunken mellemfodsknogle. Ulrik siger: Jeg har fået det rigtig godt. Tak!!

bottom of page