top of page

Kræftsyg onkel vendte op og ned på Leons liv.


 

 

 

Mit besøg hos LevVis - Sygdomme kommer fra øjnene, ørene, og fødderne

Leon Dam Hansen mener, at helbredelse sker via bølgelængde!

Af journalist Jørgen Søes Hejlsvig.​
 

ÅRHUS: Den tidligere Danfoss-litograf, Leon Dam Hansen, 44, Højbjerg, fik en ubændig trang til at uddanne sig til alternativ behandler efter at han på nærmeste hold havde fulgt sin onkels kamp mod lymfekræft i 1986-87. 18 år efter lever hans morbror i bedste velgående og er helt sund og rask.

Han sagde nej til 27 kemobehandlinger, som en overlæge anbefalede. Onkelen var modig nok til at trodse lægerne,

  • fortæller Leon Hansen.

Leon driver klinikken LevVis på Emiliehøjvej 2 sammen med sin kone, healingsmassør Birgitte Dam Hansen, og hans kombination af flere behandlingsformer har givet ham klienter fra hele Danmark, men også besøgende udenfor landets grænser.
Besøgende fra sjælland tilbydes med mellemrum behandling på et hotel i København, så de sparer rejsen til Højbjerg. Han fortæller engageret om morbroderen, der omlagde hele sit liv, kost og livsførelse efter Julie Vøldans metode. Ideen gik ud på at afgifte kroppen og udsulte kræftknuderne, og efter halvandet år var han rask. For hvert kontrolbesøg svandt kræftsvulsterne ind, og til sidst var de helt væk. - Det kræver stor viljestyrke, megen vedholdenhed.

De fleste sygdomme udspringer fra øjnene, ørerne og fødderne, lyder det overraskende, da jeg som led i min serie om "Det Alternative" besøger Leon Dam Hansen i Højbjerg. Han er akupunktør og har suppleret sin uddannelse med adskillige kurser i Frankrig, hvor en del læger udnytter den kendsgerning, at øjnene, ørerne og fødderne sender signaler til hjernen, der så prøver at korrigere for uhensigtsmæssigheder.

Det er her kropsholdningen - posturologien - som det indre vaterpas kommer ind med kroppens signaler til nervesystemet. En spændt muskel evner nemlig ikke at informere hjernen ordentligt, hævder han.

Flere franske læger mener, at 80 procent af alle funktionssmerter skydes fejl i kropsholdningen. Er den i orden, er der kun grænser for, hvor meget du kan løfte, ikke om du får smerter af det. Jeg kombinerer akupunktur med lys- og informationsterapi, og især sidstnævnte område ventes at udvikle sig stærkt i fremtiden, mener han.

Alt tyder nemlig på, at helbredelse sker via bølger. Kropsholdningen og psyken påvirkes af lys og farver. Det lys, jeg benytter, har en bølgelængde på 5000 Kelvingrader, og mens jeg giver lys, tager jeg pulsen for hele tiden at få signal om virkningen, og derved kan jeg placere akupunkturnålene meget mere præcist, siger Leon.

- Jeg har også læger og sygeplejersker som klienter. Forleden spurgte en læge mig, hvad jeg gjorde i en bestemt situation, og det kunne jeg ikke svare på, men, sagde jeg, det virker. Så ville han vide, hvordan jeg havde det med ikke at vide, hvad jeg gjorde. I stedet spurgte jeg ham, hvordan det er som læge at vide, hvad man gør, hvis det ikke virker. Og så stod den vist 2-1 til mig, siger Leon.

Han fortæller gerne om de klienter, som han har hjulpet. F.eks. om manden med podagra og 92-årige Gudrun, der havde voldsomme smerter i hoved og nakke og øjne. Efter en operation blev hun døv på det ene øre, men efter flere behandlinger kunne hun igen høre, ligesom øjnene blev klarere. Og den 27-årige Jette, som klagede over eksem, vejrtrækningsproblemer og periodisk tinnitus.

Hun reagerede på rugmel og mælk og havde en forkert kropsholdning. Efter fire behandlinger var hun næsten rask. Siden er al eksem forsvundet og hun mærker næsten ikke noget til tinnitus, siger han.


- 34-årige Susanne fra København led af angst og turde ikke forlade hjemmet, så jeg måtte opsøge hende. Hun havde ikke besøgt forældrene i Jylland i tre år, og jeg vurderede, at hendes øje sendte fejlsignaler til hjernen og behandlede derefter. Og ganske rigtigt, efter fire behandlinger turde hun igen besøge forældrene.

 

Øjenirritationen

Jeg spurgte om Leon kunne gøre noget ved min øjenirritation, og straks blev mit højre øre plantet til med nåle, så det lignede en mini-lystbådehavn med små duvende stålmaster overalt. Nålene blev placeret præcist ved hjælp af lys og pulsmåling, og behandlingen sluttede med 20 minutters ren lyspåvirkning af hele øret. Undervejs oplevede jeg to kraftige, sitrende gennemstrømninger i hele kroppen. Det fornemmedes meget effektivt. Mens jeg lå på briksen, så nåle og lys kunne få lov til at virke i dybden, agerede Leon skomager og lavede indlæg til mine sko efter fransk opskrift.

 

Indlæggene vil påvirke øjnene og hele kropsholdningen, og for at understøtte det hele, så skal du de første par nætter sove med en selvklæbende nordpolsmagnet på højre tinding, erklærede han. Hvorfor, ja det blev jeg aldrig rigtigt klar over. Nåh, pyt...Herefter vil du aldrig mere vil få problemer med ryg og lænd, lovede han til afsked.

Jeg konstaterede glædeligt, at min øjenirritation, som har varet et år, næsten er væk, efter at flere alternative behandlere som beskrevet i min artikelserie, forgæves har forsøgt sig. Jeg oplever nu nogle dage efter, fortsat en dejlig klarheds-fornemmelse, så jeg snupper nok en behandling mere hos Leon i nær fremtid for en sikkerheds skyld...

Upscales.ai_1707814816245.jpeg

HORSENS FOLKEBLAD
Leon giver livsglæden tilbage

 

 

 

 

Leon giver livsglæden tilbage 22. 09 2019

I Hovedgård på hjørnet ved den gamle stationsbygning ligger frisøren og inde bagerst i lokalerne holder Leon Hansen til. Her kan du få akupunktur, hypnose og næsten øjeblikkelig helbredelse af dine lidelser.

 

- Når man møder Leon Hansen første gang, bemærker man straks hans gode humør, hurtige snak og kraftige energi. For mange år siden var Leon Hansen medicinstuderende men følte at han kunne se lyset og var landet på den forkerte hylde.

Leon Hansen er uddannet i klassisk kinetisk akupunktur og som hypnotisør. Han har gennem mere end 20 år opbygget et system på baggrund af mange tusinde besøg, hvor patientens bevidste og ubevidste tilstand viser hvad der virkelig er årsagen til deres problemer.

 

- Det er hans mission at give livsglæden tilbage, og ved at blandt andet at lytte og se efter signaler fra krop og nervesystem, kan han fortælle hvor problemerne udspringer fra. Disse signaler sendes, som Lene Hansen fortæller, ubevidst fra patientens håndledspuls, pupiller og muskelspændinger styret af underbevidstheden.

Aflæser kroppens underbevidste signaler

Idéen er at aflæse folks subliminale signaler – underbevidstheds signaler:

- Hvis jeg spørger en person hvad skal jeg hjælpe dig med? Siger personen at hun har ondt i skulderen. Når jeg spørger om der er andet jeg kan hjælpe med og hun svarer: Nej, det er der ikke… og så svarer hjernen selv på hvad der er galt! Pupillerne kan trække sig sammen, pulsen ændrer sig og kropssproget fortæller en masse.

Det er hjernens måde at blande sig i ”samtalen” og fortælle hvad der er galt. Det drejer sig om at finde årsagen til problemet før man han behandle symptomerne. Leon bruger alle kroppens signaler til at finde frem til de reelle problemer og på den måde løse dem.

- Resultatet af min metode er, at folk mærker en forbedring samtidig med at de er her – uanset årsagen til problemet. Det er ikke altid jeg kan løse problemet, men så kan jeg fortælle hvem der kan løse det.

Jeg helbreder ikke folk

 

- Leon Hansen fortæller at han i udgangspunktet ikke helbreder folk, men hjælper med at finde årsagen til problemerne, for siger det på denne måde: - I bund og grund gør jeg ikke folk raske, det gjorde Jesus – jeg hjælper folk til at finde ud af hvorfor de ikke reparerer sig selv. Udgangspunktet er at finde ud hvorfor folk ikke kan reparere sig selv.

Efter 20 år som alternativ behandler og mere 30.000 behandlinger af patienter, stopper Leon Hansen op et øjeblik og siger med et smil i ansigtet: - Jeg plejer at tænke, så mange mennesker kan jeg ikke snyde og begynder også at tro på at det virker. Også selvom jeg stadigvæk ikke kan forstå hvorfor det virker.

 

Der er mange som er skeptiske

Leon Hansen har mødt mange skeptiske mennesker i sin karriere og fortæller om en episode med en kvinde til et foredrag i Århus, som havde seks prolapser i nakkehvirvlerne hvilken gav hende kroniske smerter gennem tre år, og på trods af smertedækning med et morfinpræparat havde hun stadig smerter.

- Jeg forklarer publikum hvad der skal ske og en dame rækker hånden op og spørger om jeg kan hjælpe hende – og det gør hun i god tro om at det kan jeg ikke. For dem har hun ikke mødt nogen af endnu og hun ville vise at hun ikke kunne helbredes.

Leon Hansen satte 2-3 akupunkturnåle i kvindens øre og hun begyndte at græde, fordi smerterne øjeblikkelig forsvandt og Leon Hansen fortsætter med at fortælle:

- Jeg opfordrede hende til at komme på klinikken efterfølgende for at fjerne smerterne permanent, men hun dukkede aldrig op. Her var jeg vidne til et ”mirakel”, men hun blev åbenbart for overvældet og skulle ikke nyde noget.

Kvinde med lændesmerter

 

- Med til interviewet havde avisen taget en kvinde med som havde haft ondt i lænden gennem flere år, og hun stillede gerne op til en behandling hos Leon Hansen.

Leon beder hende om at stå op og dreje hoved til både højre og venstre side, for at se hvor meget det kan bevæge sig. Hun skal også tage hænderne ind foran maven og på denne måde kan Leon Hansen opfange at hjerne og kroppen prøver at kompensere for en ubalance i bevægeapparatet. Gennem nogle øvelser og tests kommer han frem til, at kvindens lændeproblem skyldes en ubalance i kæbeleden og -musklerne. Leon sætter en række bittesmå akupunkturnåle i hendes øre og nakke, og inden kvinden forlader klinikken, er smerterne i lænden mere end halveret.

Kildall

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Leon Hansen, akupunktor og hypnotisor.png

ALLERPRESS MIRAKELTERAPI

TERAPI.png
Hvad er.png
Helbredt for.png
Skærmbillede 2023-08-18 kl. 11.16.44.png
be some citat..png
there could be.png
bottom of page